Toplijsten: verschil tussen versies

Uit MusicMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
k
 
Regel 1: Regel 1:
Op MusicMeter zijn via de knop ''Toplijsten'' in het linkermenu diverse toplijsten op te roepen. Allereerst de [[Top 250]] en de [[Rotatielijst]], de toplijst met respectievelijk de 250 populairste albums en de op dit moment 50 meestgedraaide albums van de MusicMeter-gebruikers. Daarnaast zijn er ook toplijsten op te roepen op basis van jaar, decennium, genre of land.
+
Op MusicMeter zijn via de knop ''Toplijsten'' in het linkermenu diverse toplijsten op te roepen. Allereerst de [[Top 250]] (albums), de Top 100 (artiesten) en de [[Rotatielijst]]. Respectievelijk de toplijst met de 250 populairste albums, de 100 populairste artiesten en de op dit moment 50 meestgedraaide albums van de MusicMeter-gebruikers. Daarnaast zijn er ook toplijsten op te roepen op basis van jaar, decennium, genre of land.
  
 
[[categorie:Functionaliteit]]
 
[[categorie:Functionaliteit]]

Huidige versie van 12 sep 2019 om 14:45

Op MusicMeter zijn via de knop Toplijsten in het linkermenu diverse toplijsten op te roepen. Allereerst de Top 250 (albums), de Top 100 (artiesten) en de Rotatielijst. Respectievelijk de toplijst met de 250 populairste albums, de 100 populairste artiesten en de op dit moment 50 meestgedraaide albums van de MusicMeter-gebruikers. Daarnaast zijn er ook toplijsten op te roepen op basis van jaar, decennium, genre of land.