Stemmen: verschil tussen versies

Uit MusicMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
 
'''Hoe kan ik stemmen?'''
 
'''Hoe kan ik stemmen?'''
  
Bij elk album op MusicMeter zie je een selectieboxje staan waar je een waardering tussen 0.5 (erg slecht) en 5.0 (fantastisch) ziet staan. Selecteer een waardering, en hij wordt gelijk opgeslagen. Zorg wel dat je [[inloggen |ingelogd]] bent op de site. Mocht je je stem later willen wijzigen of verwijderen, selecteer je een andere waarde bij het [[albums|album]]. Je kunt een nieuwe stem selecteren, of voor de "verwijder" optie kiezen in het geval je je stem wilt verwijderen. Een overzicht van alle stemmen die een [[albums|album]] ontvangen heeft krijg je door middel het "stemmen"-tabblad. Als meerdere [[gebruiker|gebruikers]] op een bepaald album stemmen. vloeit hier een [[gemiddelde beoordeling]] uit voort.
+
Bij elk album op MusicMeter zie je een selectieboxje staan waar je een waardering tussen 0.5 (erg slecht) en 5.0 (fantastisch) ziet staan. Selecteer een waardering, en hij wordt gelijk opgeslagen. Zorg wel dat je [[inloggen |ingelogd]] bent op de site. Mocht je je stem later willen wijzigen of verwijderen, selecteer je een andere waarde bij het [[albums|album]]. Je kunt een nieuwe stem selecteren, of voor de "verwijder" optie kiezen in het geval je je stem wilt verwijderen. Een overzicht van alle stemmen die een [[albums|album]] ontvangen heeft krijg je door middel het "stemmen"-tabblad. Als meerdere [[gebruiker|gebruikers]] op een bepaald album stemmen, vloeit hier een [[gemiddelde beoordeling]] uit voort.
  
 
'''Ik wil snel op meerdere albums stemmen, kan dat?'''
 
'''Ik wil snel op meerdere albums stemmen, kan dat?'''

Versie van 22 nov 2007 om 14:10

Hoe kan ik stemmen?

Bij elk album op MusicMeter zie je een selectieboxje staan waar je een waardering tussen 0.5 (erg slecht) en 5.0 (fantastisch) ziet staan. Selecteer een waardering, en hij wordt gelijk opgeslagen. Zorg wel dat je ingelogd bent op de site. Mocht je je stem later willen wijzigen of verwijderen, selecteer je een andere waarde bij het album. Je kunt een nieuwe stem selecteren, of voor de "verwijder" optie kiezen in het geval je je stem wilt verwijderen. Een overzicht van alle stemmen die een album ontvangen heeft krijg je door middel het "stemmen"-tabblad. Als meerdere gebruikers op een bepaald album stemmen, vloeit hier een gemiddelde beoordeling uit voort.

Ik wil snel op meerdere albums stemmen, kan dat?

Snel stemmen doe je door het genereren van een stemtabel. De optie om een stemtabel te genereren kom je overal op de site tegen waar een lijst van albums wordt weergegeven: niet alleen bij zoekresultaten, maar ook bij top-100 lijsten, artiestenoverzichten, enzovoorts. Wanneer je een stemtabel genereert heb je de mogelijkheid om snel op verschillende albums te stemmen. Let wel op: bij misbruik van deze mogelijkheid, bij opzichtige manipulatie van een of meer toplijsten door het plaatsen van grote reeksen lage stemmen, wordt je account geblokkeerd.