Soledad: verschil tussen versies

Uit MusicMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Soledad''' is een gebruiker op MusicMeter sinds 16 april 2010 en tevens een crewlid. In die rol helpt hij bij het beoordelen van toevoegingen en correcties. c...')
 
 
Regel 1: Regel 1:
'''Soledad''' is een gebruiker op MusicMeter sinds 16 april 2010 en tevens een crewlid. In die rol helpt hij bij het beoordelen van toevoegingen en correcties.
+
'''Soledad''' is een gebruiker op MusicMeter sinds 16 april 2010 en tevens een crewlid. Vanaf 24 maart 2020 is hij bovendien actief als [[moderator]]. Hij houdt bezig met modereren van discussies, het controleren van toevoegingen en correcties, en het optreden tegen (stem)fraude. Je kunt bij hem terecht voor vragen over de site en voor klachten over bepaalde users.
  
 
[[categorie:Crewlid]]
 
[[categorie:Crewlid]]

Huidige versie van 25 mrt 2020 om 02:25

Soledad is een gebruiker op MusicMeter sinds 16 april 2010 en tevens een crewlid. Vanaf 24 maart 2020 is hij bovendien actief als moderator. Hij houdt bezig met modereren van discussies, het controleren van toevoegingen en correcties, en het optreden tegen (stem)fraude. Je kunt bij hem terecht voor vragen over de site en voor klachten over bepaalde users.