Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit MusicMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
hier een inleidend verhaal
+
Welkom op '''{{SITENAME}}''', het compendium aan informatie over [http://www.musicmeter.nl MusicMeter], de muzieksite voor liefhebbers. {{SITENAME}} is een open-source database aan informatie over MusicMeter, zowel over de werking als over het gebruik. Het doel van deze site is tweeledig: enerzijds dient het als een uitleg van de functionaliteiten van de site en het gebruik ervan, als vervanging voor de FAQ, en anderzijds dient het als overzicht van de achtergronden en de geschiedenis van MusicMeter en zijn community. Op dit moment telt {{SITENAME}} {{NUMBEROFARTICLES}} artikelen. Kijk eens rond door onze verzameling door te bladeren via de categorieën hieronder, of door te zoeken via de zoekbox links op deze pagina.
 +
 
 +
Vragen over MusicMeter kun je ook per [[privébericht]] of per e-mail stellen. Voor technische en commerciële vragen kun je terecht bij [http://www.musicmeter.nl/pm/to/1/ Jordy] (e-mail: ''[email protected]'' ).
 +
 
 +
Deze Wiki is nog volop in ontwikkeling. Als je bepaalde informatie mist kun je ook nog terecht bij de [http://www.musicmeter.nl/site/faq Oude Faq].
  
 
{| border="1" cellspacing="0" cellpadding="6" valign="top" style="margin: 1em 1em 1em 0; border: 1px #aaa solid; border-collapse: collapse;".
 
{| border="1" cellspacing="0" cellpadding="6" valign="top" style="margin: 1em 1em 1em 0; border: 1px #aaa solid; border-collapse: collapse;".

Versie van 31 mei 2006 om 19:58

Welkom op MusicMeterWiki, het compendium aan informatie over MusicMeter, de muzieksite voor liefhebbers. MusicMeterWiki is een open-source database aan informatie over MusicMeter, zowel over de werking als over het gebruik. Het doel van deze site is tweeledig: enerzijds dient het als een uitleg van de functionaliteiten van de site en het gebruik ervan, als vervanging voor de FAQ, en anderzijds dient het als overzicht van de achtergronden en de geschiedenis van MusicMeter en zijn community. Op dit moment telt MusicMeterWiki 118 artikelen. Kijk eens rond door onze verzameling door te bladeren via de categorieën hieronder, of door te zoeken via de zoekbox links op deze pagina.

Vragen over MusicMeter kun je ook per privébericht of per e-mail stellen. Voor technische en commerciële vragen kun je terecht bij Jordy (e-mail: [email protected] ).

Deze Wiki is nog volop in ontwikkeling. Als je bepaalde informatie mist kun je ook nog terecht bij de Oude Faq.

Functionaliteiten Toevoegen Achtergronden

Alles over de basisfunctionaliteiten van de site, zoals:


Alles over de diverse aspecten en richtlijnen per deelonderwerp van het toevoegen, zoals:

Alles over de achtergronden van MusicMeter en zijn community, zoals: