Brajoapau: verschil tussen versies

Uit MusicMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'brajoapau is een gebruiker op MusicMeter sinds 26 maart 2010, en tevens een crewlid. In zijn rol als crewlid helpt hij bij het beoordelen van toevoegingen en correc...')
 
k
 
(14 tussenliggende revisies door 4 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
brajoapau is een gebruiker op MusicMeter sinds 26 maart 2010, en tevens een crewlid. In zijn rol als crewlid helpt hij bij het beoordelen van toevoegingen en correcties.
+
''Om technische redenen begint de titel met een hoofdletter. De correcte spelling is brajoapau.''
 +
 
 +
'''brajoapau''' is lid van MusicMeter sinds 26 maart 2010. Sinds 24 maart 2020 is hij moderator op MusicMeter. Hij houdt zich bezig met het modereren van discussies, het afhandelen van meldingen, het controleren van nieuwe topics en het optreden tegen (stem)fraude. Je kunt bij hem terecht voor vragen over de site en voor klachten over bepaalde users.
 +
 
 +
[[categorie:Crewlid]]

Huidige versie van 26 mrt 2020 om 10:51

Om technische redenen begint de titel met een hoofdletter. De correcte spelling is brajoapau.

brajoapau is lid van MusicMeter sinds 26 maart 2010. Sinds 24 maart 2020 is hij moderator op MusicMeter. Hij houdt zich bezig met het modereren van discussies, het afhandelen van meldingen, het controleren van nieuwe topics en het optreden tegen (stem)fraude. Je kunt bij hem terecht voor vragen over de site en voor klachten over bepaalde users.