Artiest: verschil tussen versies

Uit MusicMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
De '''artiest''' is de uitvoerende van een album en wordt op MusicMeter over het algemeen zo opgenomen als op het artwork van een album vermeld staat. In het geval van uitzonderingen op deze regel, wordt gebruik gemaakt van de artiest-vermelding op [[http://www.allmusic.com AllMusic]]; voorbeelden van uitzonderingen zijn ''Belle & Sebastian'' (die soms vermeld staan als ''Belle and Sebastian'') en ''Smog'' (die soms vermeld wordt als ''(Smog)'').
+
De '''artiest''' is de uitvoerende van een album en wordt op MusicMeter over het algemeen zo opgenomen als op het artwork van een album vermeld staat. In het geval van uitzonderingen op deze regel, wordt gebruik gemaakt van de artiest-vermelding op [[http://www.allmusic.com AllMusic]]; voorbeelden van uitzonderingen zijn ''Belle & Sebastian'' (die soms vermeld staan als ''Belle and Sebastian'') en ''Smog'' (die soms vermeld wordt als ''(Smog)''). Bij grotere verschillen wordt gebruik gemaakt van '''alternatieve artiestennamen''', bijvoorbeeld in het geval van ''Red Crayola'' en ''The Red Krayola''.
  
 
[[categorie:Toevoegen]]
 
[[categorie:Toevoegen]]

Versie van 6 dec 2007 om 12:34

De artiest is de uitvoerende van een album en wordt op MusicMeter over het algemeen zo opgenomen als op het artwork van een album vermeld staat. In het geval van uitzonderingen op deze regel, wordt gebruik gemaakt van de artiest-vermelding op [AllMusic]; voorbeelden van uitzonderingen zijn Belle & Sebastian (die soms vermeld staan als Belle and Sebastian) en Smog (die soms vermeld wordt als (Smog)). Bij grotere verschillen wordt gebruik gemaakt van alternatieve artiestennamen, bijvoorbeeld in het geval van Red Crayola en The Red Krayola.