Admin: verschil tussen versies

Uit MusicMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 1: Regel 1:
Een '''admin''' (een verkorting van ''administrator'') is een type crewlid dat zich bezighoudt met de technische kant van MusicMeter. Op dit moment is [[Jordy]] de enige admin; de term is in april 2005 ingevoerd om de ondertitel van moderator te vervangen, aangezien Jordy niet langer (actief) modereerde. Een admin is dan ook geen nauw afgebakende functie, maar een algemene term om de werkzaamheden van Jordy op MusicMeter beter te omschrijven.
+
Een '''admin''' (een verkorting van ''administrator'') is een type crewlid dat zich bezighoudt met de technische kant van MusicMeter. Op dit moment is [[meter_fan]] de enige admin; de term is in april 2005 ingevoerd om de ondertitel van moderator te vervangen. Een admin is dan ook geen nauw afgebakende functie, maar een algemene term om de werkzaamheden van meter_fan op MusicMeter beter te omschrijven.
 
+
Deze werkzaamheden omvatten met name het maken van nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten, en het bestrijden van bugs; ook is hij belast met de financiële huishouding van MusicMeter. Vroeger viel ook de hosting van de site en het serveronderhoud onder zijn taken, maar sinds januari 2006 is dit uitbesteed.
+

Huidige versie van 6 nov 2019 om 14:32

Een admin (een verkorting van administrator) is een type crewlid dat zich bezighoudt met de technische kant van MusicMeter. Op dit moment is meter_fan de enige admin; de term is in april 2005 ingevoerd om de ondertitel van moderator te vervangen. Een admin is dan ook geen nauw afgebakende functie, maar een algemene term om de werkzaamheden van meter_fan op MusicMeter beter te omschrijven.