Artiestenpagina

Uit MusicMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Op een artiestenpagina vind je informatie over een specifieke groep of soloartiest(e). Als gebruiker van MusicMeter kan je deze informatie aanvullen of corrigeren via de 'Corrigeren'-knop.

Als er geen verschil is tussen de artiestennaam en de echte naam van de soloartiest(e) laten we het veld "echte naam" leeg.

Enkele richtlijnen bij een groep:

- We voegen enkel de officiële line-up toe (huidige en ex-leden). Artiesten die enkel meespelen (of hebben meegespeeld) bij een groep op hun tournees behoren dus niet tot de officiële line-up.

- Streef er bij het toevoegen van een afbeelding aan de artiestenpagina naar dat de groep er zo compleet mogelijk op staat. Als de groep een wisselende samenstelling heeft, zorg dan dat de officiële formatie die de groep op een bepaald moment had zo compleet mogelijk op de afbeelding staat.

- Als een start- of einddatum van een bandlid overeenkomt met de start- of einddatum van de band, dan voeren we die niet nog eens in bij het bandlid en laten we dat veld blanco.

- Als de exacte start- en/of einddatum van een band of bandlid gekend is, dan plaatsen we die in het formaat dd/mm/jjjj [voorbeeld: The Beatles: gestopt 10 april 1970]