Corrigeren

Uit MusicMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Corrigeren is het aanpassen van de gegevens op een albumpagina of artiestenpagina. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor gebruikers. Een correctie insturen kan via de knop 'corrigeren' van elke willekeurige album-of artiestenpagina, waar men dan de onjuiste gegevens kan verbeteren.

Geef in het 'Opmerkingen voor de crew'-veld duidelijk aan wat je verbeterd hebt, en stuur een link mee om te voorkomen dat een crewlid alsnog zelf moet achterhalen of een correctie wel terecht is. Bij een correctie voor een grotere albumhoes is het niet verplicht (maar wel als de hoes afwijkt van deze die er nu opstaat). Voor alle andere correcties is het wel verplicht aangezien het regelmatig voorvalt dat daar foutieve correcties worden ingediend. Let hierbij op de richtlijnen zoals opgesteld voor het toevoegen.

Nadat je je correctie verstuurd hebt, belandt deze in een wachtrij, waarna een crewlid je correctie in overweging zal nemen. Pas na zijn/haar goedkeuring verschijnt de gewijzigde album-of artiesteninformatie op de site. Zolang de door jou ingestuurde correctie nog in de wachtrij staat, heeft het geen zin een tweede correctie in te sturen, aangezien je deze doet op het nog ongecorrigeerde album-of artiestenpagina. De wijzigingen van je eerdere correctie zouden dan verdwijnen bij het goedkeuren van de tweede. Van zowel goedkeuring als afkeuring wordt je per privébericht op de hoogte gebracht. In het geval van afkeuring is de door jou ingestuurde informatie verandering (tracklist, plaatje etc.) niet meer op de site aanwezig (er is geen pagina met afkeuringen zoals bij toevoegingen). Als je daar dus waarde aan hecht, moet je deze informatie zelf op je eigen pc bewaren.

Stub.gif Dit artikel moet nog herschreven of uitgebreid worden.

Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om te helpen van MusicMeterWiki een completer project te maken.